KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKAJÁNLÓ: BOHO COSMETICS


Amióta követem a zero waste életmódot, azóta folyamatosan kutatom azokat a környezetbarát termékeket, amelyeknek sem a csomagolása, sem az összetevői nem tartalmaznak rám vagy a környezetre káros anyagokat. A célom az, hogy egyszer végleg száműzzem a műanyagot az otthonomból. Ez egyelőre még távolinak tűnik, ám kis lépésekben, de határozottan haladok előre. Utam során rengeteg új, eddig számomra ismeretlen termékkel találkozom. Talán számodra is segítség lehet, ha bemutatom neked ezeket a készítményeket és elmondom róluk a tapasztalatom. Így ez a bejegyzés egy környezetbarát termékeket ajánló sorozat első részének tekinthető.


foto + grafika clicksaregood

A BoHo Cosmetics egy francia kozmetikai cég, amely kizárólag természetes alapanyagokat és környezettudatos csomagolóanyagokat használ, így a termékei nem tartalmaznak szintetikus olajat, színezéket, se antioxidánsokat. A Cosmebio által minősített készítményeit ásványi pigmentekből, növényi olajokból és egyéb organikus alapanyagból készíti. Itthon a MosóMami oldalán rendelhető.

BOHO PÚDERRÓZSASZÍN KÖRÖMLAKK


kiszerelés: 5 ml

ára: 1655 ft

Nagyon könnyen kenhető és egy rétegben is egyenletesen fed. Gyorsan szárad és ugyan nem használtam se alapozó- sem fedő lakkot, azért 2 napig így is elég jól bírta.

Nem tartalmaz oldószert, ezért én a kisbabám mellett is nyugodtan kifesthettem a körmömet, valamint terhesség alatt is nyugodtan használható.

Körömlakklemosó helyett pedig használj inkább tiszta alkoholt és textildarabkát a lakk eltávolításához.

 

BOHO SÖTÉTBÉZS KORREKTOR


kiszerelés: 3,5 g

ára: 2675 ft

Amióta eszemet tudom, mindig is karikásak voltak a szemeim, így különösen kiváncsi voltam, hogy mennyire tudja elfedni ezeket a korrektor. Bár hivatalosan alapozó fölé kell felvinni, ennek ellenére a korrektort alapozás nélkül használtam, de így is nagyon jól fedett még egész vékonyan is. Krémes, könnyen kenhető, nem csomósodik össze. Sárgabarackmagolajat és növényi viaszokat tartalmaz.

Csomagolása újrahasznosított műanyag és papír.

 

BOHO GYPSY PALETTE SZEMHÉJPÚDER

kiszerelés: 14,4 g

ára: 11400 ft


Kőrisfa tégelye miatt szerelem volt első látásra! Ráadásul újratölthető, ha kifogy a festék.

Nem porlódik, egyenletesen fed, tartósan kibírta az egész napot. Arra figyelj, hogy mindig ecsetet használj mert sem a fülpiszkáló, sem a mini szivacs nem viszi a mikroszemcsés színanyagot. Használat előtt tegyél egy kevés alapozót vagy korrektort primerként és arra vidd fel a porpúdert, így tartósabb lesz.

Egyik terméknél sem tapasztaltam bőrirritációt.

 

Ha lenne kedved neked is ajándékba kapni és tesztelni környezetbarát termékeket, akkor jelentkezz tesztelőnek.

#tudatos #hulladékmentes #zerowaste #marketing #fogyasztás #fenntartható

LEGUTÓBBI CIKKEK:
el Book Mockup.png

57 HÁZI KÉSZÍTÉSŰ
SZÉPSÉGÁPOLÓ
AZ ÁRTATLAN SZÉPSÉGÉRT

brigi02kv.png