VÉGRE ITT AZ UTÁNTÖLHETŐ AJAKRÚZS

October 31, 2017

Évente körülbelül egy milliárd ajakrúzst dobunk ki szerte a világon. Ez hihetetlen nagy mennyiség, főleg ha belegondolsz, hogy a keletkező műanyaghulladék végül mind az óceánban köt ki.

 

 

 

Most végre itt egy remek kezdeményezés az efajta szennyezés megfékezésére: újratölthető ajakrúzst dobott piacra egy párizsi kozmetikai cég La Bouche Rouge néven A rúzs tubusa egyáltalán nem tartalmaz műanyagot, helyette keményített természetes bőrből készül. "Arra ösztönözzük a vevőket, hogy kevesebb, de jobb minőségű termékeket vásároljanak"- mondja Nicolas Gerlier, a márka alapítója. Hogy hangsúlyozzák a termék egyediségét, a környezetbarát tubus monogrammozva is rendelhető.

 

Az illatmentes rúzs természetesen semmilyen káros anyagot nem tartalmaz ( mint pl: polietilén vagy polimetil metakrilát) és 4 különböző árnyalatban kapható, az Andy Warhol-szerű narancssárgától a rozsdavörösig matt és szatén változatban.

 

 

" Örülök neki, hogy vásárlásommal egy jó ügyet szolgálhatok" - mondja az óceánvédő aktivista model, Anja Rubik, aki a márka reklámarca lett. Én pedig annak örülök, hogy egyre több luxusmárka "píárjában" megjelenik a környezettudatosság mert ez azt jelenti, hogy a fogyasztók igénylik ezt a szemléletet.

 

Az újratölthető tubus és a hozzávaló rúzs ára elég húzós (105 + 52 dolcsi), de ha mégis áldoznál rá, itt tudod megrendelni.

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

57 KÖRNYEZETBARÁT TISZTÍTÓSZER A VEGYSZERMENTES OTTHONÉRT

LEGUTÓBBI CIKKEK:

January 17, 2020

Please reload