Munkácsi Brigitta vagyok, három gyerek anyukája, a Nempazar blog alapítója. 

 

Tíz évig fotómodellként utaztam a világ körül, hónapokat töltve számos kontinens különböző nagyvárosaiban. Huszonöt éves koromban született meg a kislányom, akit hamarosan még két kisfiú követett. Mindeközben megszereztem a közgazdász diplomámat. Főiskolai tanulmányaim során kerültem közelebbi kapcsolatba a környezetvédelemmel, szakdolgozatom témájának a fenntartható fogyasztást választottam.

 

Minél többet tudtam meg a fenntarthatóságról, annál biztosabban éreztem, hogy tenni szeretnék valamit, hiszen én is felelős vagyok azért, hogy a globálisan termelt hulladék 30-40%-át a háztartási hulladék adja. Így szépen, lassan elkezdtem beépíteni a mindennapi rutinomba azokat a dolgokat, amelyek változást eredményeznek, és ma is, szinte minden nap tanulok valami újat. Fontosnak tartom, hogy minél többen ismerjék meg a zero waste életmódot, mert hiszem, hogy valódi változást csak az egyéni felelőségvállalás eredményezhet.

 

Ezért is indult ez a blog, hogy megosszam azokat az információkat, amik nekem is segítségemre voltak az elején, és azóta is, minden nap. Csatlakozz Te is! 

DSC_3489_edited.jpg
el Book Mockup.png

57 HÁZI KÉSZÍTÉSŰ
SZÉPSÉGÁPOLÓ
AZ ÁRTATLAN SZÉPSÉGÉRT

57 KÖRNYEZETBARÁT TISZTÍTÓSZER

A VEGYSZERMENTES OTTHONÉRT

el Book Mockup big logo.png